30 Ιουλίου 2017

Εκθαμβωτική θέα στο Φηροστεφάνι της Σαντορίνης.

Η άγρια ομορφιά του ηφαιστείου και το γαλάζιο του Αιγαίου..Το όνομά του σημαίνει «στεφάνι των Φηρών», λόγω της υψομετρικής του θέσης σε σχέση με τα Φηρά, αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα σημεία της ούτως ή άλλως πανέμορφης Σαντορίνης.


Τα ολόλευκα σπίτια και οι ενσωματωμένες στο τοπίο ξενοδοχειακές μονάδες χωρίζονται από φιδογυριστά σοκάκια. Η θέα είναι εκθαμβωτική, με τη θάλασσα και το ηφαίστειο σε συναρπαστικό συνδυασμό.Με τη ζωή να κυλά σε γοργούς ρυθμούς με επίκεντρο τη μικρή πλατεία στο Φηροστεφάνι, πολλές γωνιές της περιοχής αποτελούν ιδανικό σκηνικό για φωτογραφίες σαν καρτ ποστάλ- όπως αυτές με τον γαλάζιο τρούλο της Παναγίας των Αγίων Θεοδώρων.


Απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της μεγαλειώδους θέας του νησιού, μην παραλείψετε μια βόλτα από τα Φηρά προς το Φηροστεφάνι και στη συνέχεια προς το Ημεροβίγλι, με τους παραδοσιακούς οικισμούς από τη μια και την άπλετη θέα στην καλντέρα από την άλλη.«  Οργανώστε το Ταξίδι σας  »

Πώς θα φτάσεις στην Ακτή Αμάλφι;
Από Ρώμη
Εάν κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη – μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στις αεροπορικές προσφορές, αλλά και σε τυχόν οικονομικές low cost εταιρείες - , έχεις πολλές επιλογές για να φτάσεις στην Ακτή Αμάλφι.
Πώς θα φτάσεις στην Ακτή Αμάλφι; Από Ρώμη Εάν κλείσεις αεροπορικά εισιτήρια για Ρώμη – μην ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στις αεροπορικές προσφορές, αλλά και σε τυχόν οικονομικές low cost εταιρείες - , έχεις πολλές επιλογές για να φτάσεις στην Ακτή Αμάλφι.
  - Το « Aktina Travel Now »  Αεροπορικώς ή  Ακτοπλοϊκώς αναλαμβάνει το Ταξίδι σας.

 ___________

Διαμονή :

- Βρείτε το ιδανικό ξενοδοχείο για εσάς με την « trivago »
Πηγή  newsbeast.gr