Παραδεισένια ομορφιά στο Πουκέτ.

Τροπικά τοπία και μαγευτικά δειλινά στην Ταϊλάνδη.



Ακτές με πανύψηλους φοίνικες, παραλίες με λευκή άμμο και διάφανα γαλαζοπράσινα νερά. Το μεγαλύτερο και πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ταϊλάνδης υπόσχεται ειδυλλιακές διακοπές στους ταξιδιώτες.


Το Πουκέτ βρίσκεται στα ανοιχτά της δυτικής ακτής της χώρας στη θάλασσα Ανταμάν και συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα χάρη στη γέφυρα Serasin. Έχει τη μαγική συνταγή ενός επίγειου παραδείσου με όμορφα τροπικά τοπία, έντονη νυχτερινή ζωή και μαγευτικά δειλινά.

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΙΛΑΝΔΗ

Οι ταξιδιώτες θα κάνουν καταδύσεις, snorkelling και windsurfing και οι φυσιολάτρες trekking στο Εθνικό Πάρκο Khao Phra Thaeo.

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΙΛΑΝΔΗ

Η διασημότερη από όλες τις παραλίες του νησιού είναι η Patong. Εξίσου γνωστές και όμορφες -αλλά αρκετά πιο ήσυχες- είναι οι παραλίες Karon και Kata, που βρίσκονται σε απόσταση 5 και 7 χλμ. αντίστοιχα νότια της Patong. Στη νοτιότερη άκρη του νησιού υπάρχουν οι παραλίες Nai Han και Rawai.

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΙΛΑΝΔΗ

Ορατός από τα περισσότερα σημεία στα νότια του Phuket, ο Μεγάλος Βούδας είναι μια πρόσφατη, μαρμάρινη κατασκευή που φτάνει τα 45 μέτρα σε ύψος.
Στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ βρίσκει κανείς τοπικά αξιοθέατα, όπως ναούς και ενδιαφέροντα μουσεία και ένα μοναδικό μείγμα αποικιοκρατίας και κινεζικής αρχιτεκτονικής.

ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΙΛΑΝΔΗ 
ΠΟΥΚΕΤ ΤΑΙΛΑΝΔΗ

 

 

Πληροφορίες :

pouketmap

Πουκέτ / Ταϊλάνδη

 

Διαφορά ώρας: 4 ώρες μπροστά

Νόμισμα: Μπατ Ταϊλάνδης (1 ευρώ ισοδυναμεί με 38 Μπατ)

Απόσταση: Δεν υπάρχει απευθείας  Πτήση και η διάρκεια του ταξιδιού με πτήση ανταπόκρισης μέσω Ντόχα είναι 14 ώρες και 35 λεπτά από την Αθήνα και 13 ώρες και 5 λεπτά από τη Θεσσαλονίκη μέσω Ντόχα. Πηγή: